Angol és német szintfelmérő tesztek

Szintfelmérő tesztek

Az Invest English Nyelviskola szintfelmérőivel letesztelheted angol és német nyelvtudásod. Használd angol és német nyelvű szintfelmérőinket és ellenőrizd tudásod a tanfolyamokra való jelentkezés előtt! Amennyiben szeretnéd, nálunk személyesen is kitöltheted a szintfelmérő teszteket, így azonnal tudsz konzultálni tudásszintedről leendő tanároddal!

A nyelvtanulás megkezdése előtti első szintfelmérés, kiértékelés és konzultáció nálunk teljesen INGYENES!

Válassz nyelvet és töltsd ki szintfelmérő tesztjeinket!

Angol
Angol szintfelmérő tesztek

Kitöltöm
Német
Német szintfelmérő tesztek

Kitöltöm

Amit a szintfelmérők kitöltése előtt tudni érdemes

Szintfelmérő tesztekről

Az Invest English Nyelviskola szintfelmérőit PDF formátumban találod meg az oldalon - az ezekhez tartozó megoldókulcsot szintén mellékeltük. A szintfelmérők kitöltésére szánj rá 20-30 nyugodt percet és ellenőrizd saját kitöltésedet. A PDF formátumnak köszönhetően a szintfelmérő teszteket és a tesztekhez tartozó megoldókulcsokat ki is nyomtathatod A4-es papírra. A szintfelmérők a kezdő, középfokú és haladó szintű nyelvvizsgáknak megfelelő nehézségűek, így ha nyelvvizsgára készülsz, akkor jól tudod ellenőrizni tudásszintedet.

A tesztek eredményét akár az Invest English Nyelviskola tanáraival is megbeszélheted, ehhez nem kell mást tenned, mint a szintfelmérő kitöltését követően írni nekünk egy üzenetet a kapcsolat oldalon!