Angol szintfelmérő tesztek

Teszteld le angoltudásod 20 egyszerű tesztkérdéssel!

Angol szintfelmérő

Az alábbi tesztek az angol nyelv alapfokú, középfokú és felsőfokú nyelvtani szabályainak nagy részét fogják össze - segítségükkel megtudhatod, hogy melyik tanfolyam, illetve melyik szint lehet számodra a legmegfelelőbb, így biztos lehetsz benne, hogy a nyelvtanfolyamok során nem marad ki a tananyag egyetlen része sem. Az itteni angol szintfelmérő tesztek az adott szinthez tartozó angol nyelvvizsgák nehézségi fokát is jól reprezentálják. Szintfelmérésre természetesen eljöhetsz zuglói nyelviskolánkba is, ahol kitöltheted a teszteket, majd képzett angoltanáraink konzultálnak veled a nyelvi szintednek megfelelő csoportbeosztásról. A konzultáció természetesen INGYENES!

Válassz tudásszintednek megfelelő angol szintfelmérő tesztet!

A1/A2

Alapszintű angol teszt (PDF)

B1/B2

Középszintű angol teszt (PDF)

C1/C2

Haladó szintű angol teszt (PDF)

Ne feledd, nyelviskolánkban várunk Téged ingyenes konzultációra és pontosabb szintfelmérésre. Keresd tanárainkat elérhetőségeinken!

Fejlesztenéd angol nyelvtudásod? Jelentkezz angol magánórára!

Angol magántanár

Alapszint - Angol A1/A2

Az alapszintű angol teszt sikeres teljesítése azt jelzi, hogy az angol nyelv használója képes egyszerű mondatokat és mindennapos kifejezéseket megfogalmazni, amelyek az egyszerű, rutin jellegű helyzetekben előfordulhatnak (család, lakóhely, vásárlás, munka, stb.). Megérti és használja azokat az alapvető szófordulatokat, amelyekkel jól körülhatárolt szükségleteit kívánja kielégíteni. Magáról és családjáról képes beszélni, közvetlen környezetéről és az őt közvetlenül érintő dolgokról hozzávetőleg teljes képet tud adni. Egyszerű információcserét igénylő helyzetekben képes kommunikálni.

Középszint - Angol B1/B2

A középszintű angol teszt maradéktalan teljesítése azt jelenti, hogy az angol nyelv használója képes komplikáltabb, összefüggő szövegeket alkotni és megérteni általános témákban (munkavégzés, tanulás, szabadidő, utazások). El tud mesélni múltbéli eseményeket és tapasztalatokat, képes előre értekezni álmairól és ambícióiról, valamint röviden meg tudja indokolni döntéseit, véleményét. Viszonylag folyékonyan és spontán kommunikál.

Haladó szint - Angol C1/C2

A haladó szintű angol teszt hibátlan elvégzése azt jelzi, hogy az angol nyelv használója megért hosszabb, összetett és nehéz szövegeket, ezen kívül felismeri a rejtett jelentéstartalmakat is. Az angol nyelvet hatékonyan és a helyzethez alkalmazkodva használja akár társasági, akár szakmai közegben. Folyékonyan, spontán módon kommunikál angolul, ami lehetővé teszi számára, hogy anyanyelvű partnerekkel is úgy tudjon társalogni, hogy az mindkét fél számára élvezhető legyen. Képes jól felépített, világos, részletes szövegeket alkotni sokféle témakörben, és különböző véleményeket kifejezni, tárgyalva azok előnyeit és hátrányait.