Angol és német magánórák - magántanár Budapesten - akár hétvégén is!

Válassz nyelvet és egyeztess időpontot!

Angol
Angol magánóra
6000 Ft/fő

per 45 perc

  • Angol magánóra
  • ONLINE is elérhető
  • Ingyenes szintfelmérés
  • Ingyenes konzultáció
  • Akár hétvégén is!

Időpont egyeztetés
Német
Német magánóra
6000 Ft/fő

per 45 perc

  • Német magánóra
  • ONLINE is elérhető
  • Ingyenes szintfelmérés
  • Ingyenes konzultáció
  • Akár hétvégén is!

Időpont egyeztetés

Magánórák akár már online is!

Online magánórák

Az Invest English Nyelviskolában mostantól lehetőséged van saját otthonod kényelméből nyelveket tanulni az új, online egyéni nyelvtanfolyamainkon, magánóráinkon. Tanáraink távoktatásban, webes technikák segítségével ugyanabban az élményben részesítenek Téged, mintha ott ülnél kedvenc angol- vagy német nyelvórádon. A nyelvtanulást webkamerás kapcsolattal, mikrofonos beszélgetési lehetőséggel, hanganyagok lejátszásával és képernyőmegosztással támogatjuk - csak jelentkezz be és kezdd el most!

Skype letöltése    Viber letöltése

Magántanárral otthonos környezetben - legyen részed az Invest English élményben!

Invest English - magántanár

Az Invest English nyelviskolánál a nyelvoktatást egy újabb szintre emelve részt vehetsz angol vagy német nyelvi magánórákon is, ahol a nyelvtanár csak Rád figyel - szemben a kiscsoportos nyelvtanfolyamokkal. Ez azért is előnyös, mert egyéni képességeidnek megfelelő – akár rendkívül gyors – tempóban fejlődhetsz. A magántanár mindig gondosan felkészül, hogy minden a Te egyéni igényeidnek megfelelően kerüljön összeállításra a nyelvi tananyagban. Így az angol- vagy német nyelvtan fordulatait, a tematikát és a szókincset is egy koncentrált, célzott és hatékony nyelvtanfolyam keretében sajátíthatod el.

Az Invest English magánóráinak előnyei

Igényeidhez igazított magánórák

Magánóráinkon a nyelvtanár csak Rád figyel, bizalmas a légkör, kíváló a tanár-tanuló kapcsolat. A teljesen személyre szabott tananyagnak köszönhetően szerteágazó tudást szerezhetsz, akár teljesen egyedi témákban - legyen érdeklődésed tárgya az üzleti angol, vagy bármi más szaknyelvi terület. Az egyéni órarended lehetővé teszi számodra, hogy a saját tempódban haladj a nyelvtanulással, így nem kell alkalmazkodnod másokhoz. Az oktatás kényelmes helyszínen, Budapesten a XIV. kerületben - Zuglóban zajlik. Nyelviskolánk magánóra-rendszere lehetővé teszi céges képzések, tanfolyamok lebonyolítását is.

Hatékony nyelvtanfolyam - csak Neked, személyre szabva!

Személyre szabott magánórák

Noha a magántanár és a magánóra, mint nyelvoktatási forma elsőre drágának tűnhet a többi nyelvtanfolyamhoz képest, mégis sokszor kifizetődőbb annál. Ennek oka az, hogy a kiscsoportos tanfolyamokhoz képest itt még kötetlenebb az óra menete, nem vársz a csoporttagok reakcióira, hanem saját egyéni preferenciáidnak megfelelően haladsz az anyagban a magántanár segítsége mellett. Így mind az angol, mind pedig a német nyelvet könnyedén és gyorsan sajátíthatod el nyelviskolánkban. Ezen felül a magánóráknak megvan az az előnye is, hogy nem csak a csoportos tematika mentén lehet haladni, hanem annál jóval szerteágazóbb tudást is szerezhetsz a tanfolyamon. Ilyenek például a külföldi utazások során tapasztalható nyelvi eltérések, kulturális és egyéb felkészültség megszerzése, vagy a helyi szókincs, szleng, etikett és nyelvjárás megismerése.

Ismerős arcok - élményekkel és nevetéssel teli nyelvórák!

Együtt tanulhattok magántanárral

Nálunk a magántanárok árszabása lehetővé teszi, hogy akár egyedül, akár közvetlen ismerőseiddel/barátaiddal/családtagjaiddal kedvezményesen vehess részt a magánjellegű nyelvtanfolyamokon. A többszemélyes magánórák árai természetesen megoszlanak a résztvevők között, így rendkívüli kedvezmény érhető el, mialatt a nyelvtanfolyam teljesen személyre szabott marad - élvezd az ismerős arcok adta magabiztosságot, miközben szórakozva tanulhatsz angolul vagy németül! Ráadásul magántanulóként nem kell lemondanod a kényelmes és motiváló környezetről sem, hiszen nyelvtanfolyamaink Zuglóban, az otthonos Invest English Nyelviskolában zajlanak – testre szabott időbeosztással – akár HÉTVÉGÉN is!