Angol és német magánórák - magántanár Budapesten - akár hétvégén is!


UNO

Uno - 1 fős magánóra

5000 Ft / fő / 45 perc

DUO

Duo - 2 fős magánóra

3000 Ft / fő / 45 perc

TRIO

Trio - 3 fős magánóra

2500 Ft / fő / 45 perc

QUADRO

Quadro - 4 fős magánóra

2000 Ft / fő / 45 perc

Válassz nyelvet és egyeztess időpontot!

Angol
Angol magánóra

5000 Ft/fő-től

per 45 perc

  • Angol magánóra
  • + 1-3 fő kedvezménnyel
  • Ingyenes szintfelmérés
  • Ingyenes konzultáció
  • Akár hétvégén is!

Időpont egyeztetés
Német
Német magánóra

5000 Ft/fő-től

per 45 perc

  • Német magánóra
  • + 1-3 fő kedvezménnyel
  • Ingyenes szintfelmérés
  • Ingyenes konzultáció
  • Akár hétvégén is!

Időpont egyeztetés

Magántanárral otthonos környezetben - legyen részed az Invest English élményben!

Invest English - magántanár

Az Invest English nyelviskolánál a nyelvoktatást egy újabb szintre emelve részt vehetsz angol vagy német nyelvi magánórákon is, ahol a nyelvtanár csak Rád figyel - szemben a kiscsoportos nyelvtanfolyamokkal. Ez azért is előnyös, mert egyéni képességeidnek megfelelő – akár rendkívül gyors – tempóban fejlődhetsz. A magántanár mindig gondosan felkészül, hogy minden a Te egyéni igényeidnek megfelelően kerüljön összeállításra a nyelvi tananyagban. Így az angol- vagy német nyelvtan fordulatait, a tematikát és a szókincset is egy koncentrált, célzott és hatékony nyelvtanfolyam keretében sajátíthatod el.

Az Invest English magánóráinak előnyei

Igényeidhez igazított magánórák

Magánóráinkon a nyelvtanár csak Rád figyel, bizalmas a légkör, kíváló a tanár-tanuló kapcsolat. A teljesen személyre szabott tananyagnak köszönhetően szerteágazó tudást szerezhetsz, akár teljesen egyedi témákban - legyen érdeklődésed tárgya az üzleti angol, vagy bármi más szaknyelvi terület. Az egyéni órarended lehetővé teszi számodra, hogy a saját tempódban haladj a nyelvtanulással, így nem kell alkalmazkodnod másokhoz. Az oktatás kényelmes helyszínen, Budapesten a XIV. kerületben - Zuglóban zajlik. Nyelviskolánk magánóra-rendszere lehetővé teszi céges képzések, tanfolyamok lebonyolítását is.

Hatékony nyelvtanfolyam - csak Neked, személyre szabva!

Személyre szabott magánórák

Noha a magántanár és a magánóra, mint nyelvoktatási forma elsőre drágának tűnhet a többi nyelvtanfolyamhoz képest, mégis sokszor kifizetődőbb annál. Ennek oka az, hogy a kiscsoportos tanfolyamokhoz képest itt még kötetlenebb az óra menete, nem vársz a csoporttagok reakcióira, hanem saját egyéni preferenciáidnak megfelelően haladsz az anyagban a magántanár segítsége mellett. Így mind az angol, mind pedig a német nyelvet könnyedén és gyorsan sajátíthatod el nyelviskolánkban. Ezen felül a magánóráknak megvan az az előnye is, hogy nem csak a csoportos tematika mentén lehet haladni, hanem annál jóval szerteágazóbb tudást is szerezhetsz a tanfolyamon. Ilyenek például a külföldi utazások során tapasztalható nyelvi eltérések, kulturális és egyéb felkészültség megszerzése, vagy a helyi szókincs, szleng, etikett és nyelvjárás megismerése.

Ismerős arcok - élményekkel és nevetéssel teli nyelvórák!

Együtt tanulhattok magántanárral

Nálunk a magántanárok árszabása lehetővé teszi, hogy akár egyedül, akár közvetlen ismerőseiddel/barátaiddal/családtagjaiddal kedvezményesen vehess részt a magánjellegű nyelvtanfolyamokon. A többszemélyes magánórák árai természetesen megoszlanak a résztvevők között, így rendkívüli kedvezmény érhető el, mialatt a nyelvtanfolyam teljesen személyre szabott marad - élvezd az ismerős arcok adta magabiztosságot, miközben szórakozva tanulhatsz angolul vagy németül! Ráadásul magántanulóként nem kell lemondanod a kényelmes és motiváló környezetről sem, hiszen nyelvtanfolyamaink Zuglóban, az otthonos Invest English Nyelviskolában zajlanak – testre szabott időbeosztással – akár HÉTVÉGÉN is!