Gyakran ismételt kérdések

Elérhetőek még a csoportos nyelvtanfolyamaitok is vagy megszűntek?

A COVID-19 járványhelyzetre való tekintettel szüneteltek csoportos nyelvtanfolyamaink. Mostanra a hagyományos, személyes megjelenést igénylő magánórák mellett elindítottuk online magántanár szolgáltatásunkat is, e két nyelvoktatási forma pedig annyira bevált tanulóink számára, hogy úgy döntöttünk, teljesen átállunk ezekre. A magánórák a csoportos tanfolyamoknál sokkal nagyobb rugalmasságot biztosítanak egy nyelv elsajátításában, a beszédközpontúságot szem előtt tartva pedig nem kérdés, hogy ez a forma a legkedvezőbb a gyors fejlődés tekintetében. Amennyiben a csoportos tanfolyamok mellett kizárólag azok árfekvése miatt döntöttél, számodra is jó hír, hogy a magánórák sok éves tapasztalataink szerint sokkal költséghatékonyabb módját biztosítják a nyelvtanulásnak, hiszen ilyenkor a tanár kizárólag rád figyel, nem szenvedsz hátrányt a megosztott figyelem miatt, rengeteg alkalmad van gyakorolni és mindig a gyengébb pontjaidra koncentrálhatsz - emellett pedig nem kell másokra várnod, ha társalgási technikádat szeretnéd fejleszteni, hiszen folyamatosan beszélgethetsz a tanárral. Magánóráinkra jelentkezhetsz elérhetőségeinken - akár hétvégi alkalmakra is!

Nem tudok megjelenni a beiratkozáson személyesen, mit tehetek?

Amennyiben nem tudsz megjelenni a személyes beiratkozásra kijelölt időszakokban, akkor jelentkezésedet leadhatod e-mailben vagy telefonon, illetve nyelviskolánk elérhetőségein egyeztethetsz egyéni időpontot a személyes beiratkozásra (Ingyenes szintfelméréssel és konzultációval!). Ne feledd, hogy nyelviskolánkban bármikor becsatlakozhatsz bármelyik futó angol vagy német nyelvtanfolyamra, tanáraink készséggel arra fognak törekedni, hogy ne érezd magad kívülállónak, hanem gyorsan összeszokj az amúgy is szuper csapattal és felzárkózz a nyelvtan, a szókincs és a beszédkészségek területén egyaránt.

Mit vigyek magammal a beiratkozásra?

Amennyiben online felületünkön jelentkeztél, ott megadhattad a számodra előnyös és elfogadható órabeosztást, a nevedet, telefonszámodat és e-mail címedet, így már csupán a tanfolyamdíjat kell hoznod a beiratkozásra vagy az első órára. Az órabeosztás összeállítása után tanáraink felveszik veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon!

Nem tudok megjelenni egy nyelvórán, mi a teendőm?

Amennyiben előreláthatóan nem tudsz megjelenni egy nyelvórán, úgy arra kérünk, hogy ezt jelezd a tanár felé elérhetőségeinken. Ha e-mail-ben vagy SMS-ben értesítesz minket, akkor kérjük, mindig add meg teljes nevedet, hogy tudjuk, pontosan kiről van szó.

Szeretnék megrendelni egy Invest English kiadványt, mi a teendőm?

Az Invest English kiadványokat / e-könyveket megrendelheted online az elérhetőségeink bármelyikén. A neved és címed megadása után fogunk egyeztetni veled a fizetési és szállítási módokat illetően.

Kitöltöttem a szintfelmérő tesztek egyikét és ellenőriztem az eredményeimet - hogyan konzultálhatok a megfelelő tanárral?

Nyelvtanárainkkal a nyelviskola központi elérhetőségein tudod felvenni a kapcsolatot. A tanfolyamok előtti és közbeni konzultáció minden esetben díjmentes. Így segítünk neked, hogy biztosan a megfelelő szintű csoportba kerülj, ami kellően motivál, ugyanakkor elegendő kihívást jelent a fejlődéshez. Az angol és német szintfelmérő tesztek kitöltése csupán iránymutatást ad arról, hogy nagyjából milyen szinten állsz az angol vagy német nyelv tekintetében, de a tanárainkkal folytatott konzultációt így sem hagyhatod ki, hiszen ők minden esetben jól át fogják látni, mire van szükséged!

Az angol illetve német tanfolyamokon milyen könyvekből fogunk tanulni, és hogy szerezhetem be őket?

Nyelviskolánkban többnyire a felsorolt tankönyvekből oktatunk, ettől a csoport igénye, illetve magánóra esetén eltérés lehetséges - de általánosságban igaz, hogy pár feladatot leszámítva ezeknek a könyveknek a mentén haladunk. A tanfolyamok kezdetén a tanár mindig tisztázni fogja, hogy melyik könyvre lesz szükség. A beszerzéséről gondoskodhatsz Te is, de konzultálhatsz az órát tartó tanárral is, hogy hol és milyen módon érdemes beszerezni a tankönyveket, ebben tudunk neked segíteni. Gyakori eset, hogy a könyveket a nagy könyvesboltokban nem lehet kapni (különösen igaz ez a legújabb kiadásokra), mert nagyon sokan viszik, a készletek feltöltése viszont lassú. Ezekre az esetekre tanáraink tudnak ajánlani olyan könyvesboltokat, ahol nagy valószínűséggel található még pár példány.