Nyelviskolánkról

 • Nyelviskolánk alapítása

  1992

  A kezdetek és egy koncepció születése

  Az Invest English Nyelviskola 1992-ben alakult azzal a céllal, hogy helyi igényeket kielégítve a zuglói nyelvoktatás egyik meghatározó szereplője lehessen. Vezetője - Dr. Bali Éva - tekintélyes mennyiségű iskolai nyelvoktatási tapasztalat birtokában úgy döntött, hogy a nyelvtanulást egy egészen új oldalról közelíti meg. Ez a megközelítés az otthonos nyelviskola koncepciója volt, ami annyit jelent, hogy a tanulók a korábbi poroszos, tantermi körítéstől mentesen élményként élik meg a nyelvtanulást. Budapesten a nyelvoktatás e fajtája a mai napig egyedülálló, mivel sok nyelviskola nem veszi figyelembe a tanulók ezen igényeit. Ezt az iskola működése óta tanulóink százai igazolták, ezért úgy érezzük, nyelviskolánknak volt és van is létjogosultsága a budapesti nyelvoktatási piacon.


  Filozófiánk
 • Budapest

  Helyi igényektől a növekedés felé

  Zuglóban a helyi igények kielégítéséből kinőtt egy olyan tanközösség, amely nem csak zuglói, de Budapest egész területéről illetve a közeli agglomerációból bejáró tagokat is magához vonz. Nyelviskolánk mostanra kibővítette vonzáskörzetét és tanulókat oktat többek között Zugló (XIV. kerület), Újpalota, Pestújhely és Rákospalota (XV. kerület), Árpádföld és Mátyásföld (XVI. kerület), Angyalföld (XIII. kerület), valamint Kőbánya (X. kerület) területéről egyaránt. Az általunk kitalált és két évtizede folytatott nyelvoktatási módszer nem csak a fiatalok, de az idősebb korosztály számára is hatékonynak és motiválónak bizonyult. Számunkra nem az a fontos, hogy a nyelvórákat pusztán eszközként használjuk, hanem szolgáltatóként egy fajta pluszt adjunk át azok által. Ez a plusz pedig a nyelvtanulásnak nem az a szintje, ahol kizárólag nyelvvizsgákról lehet beszélgetni - ez annál jóval több!

 • Lovász utca - Zugló

  2003

  Új helyszín - régi értékek

  Korábbi telephelyünkről a 2000-es évek elején átköltöztünk egy tágasabb családi házba, ahol az alsó szinten rendeztük be tanszobáinkat. Szándékosan nem tanteremnek nevezzük őket, hiszen nem azok - szobák, amelyekben kényelmesen és szórakozva tanulhatsz. Ezzel véletlenül sem a nyelvtanulás mikéntjét szeretnénk elbagatellizálni, éppen ellenkezőleg - így érjük el, hogy a nyelvtanulás folyamán minden mélyen beépüljön tanulóink emlékezetébe, mintegy részükké váljon az élmény, miközben természetesen mesteri szinten megismerhetik az angol- és német nyelvtan, a fonetika, a mondatszerkezetek vagy a szókincs bővítésének hogyanját és mikéntjét.


  Galéria
 • Fejlődés

  Fejlődésünk záloga

  Beruházásaink folyamán mindig egyetlen dolgot tartottunk szem előtt: a nyelvoktatás élménnyé varázsolását. Ezért folyamatosan bővítjük technikai hátterünket, online jelenlétünket és fejlesztjük oktatási módszereinket - beleértve a beszédtematikát, a felhasznált könyveket, az aktuális trendek követését. Oktatott nyelveink tekintetében mindig is az angol és a német nyelvek voltak a meghatározók, úgy érezzük erre a két nyelvre tartanak igényt a legszélesebb körben - beleértve a tanulókat, a külföldre utazókat, a diplomázni vágyókat, a munkavállalókat és munkáltatókat, illetve azokat, akik a nyelvtanulást hobbi szinten kizárólag szórakozásból szeretnék űzni - hiszen e csoportok szeretete a mi fejlődésünk záloga!

 • Online magánórák

  2022

  Online magánórák

  A COVID járványhelyzetre való tekintettel szüneteltek csoportos nyelvtanfolyamaink. Mostanra a hagyományos, személyes megjelenést igénylő magánórák mellett elindítottuk online magántanár szolgáltatásunkat is, e két nyelvoktatási forma pedig annyira bevált tanulóink számára, hogy úgy döntöttünk, teljesen átállunk ezekre. Tanáraink távoktatásban, webes technikák segítségével ugyanabban az élményben részesítenek Téged, mintha ott ülnél kedvenc angol- vagy német nyelvórádon. A nyelvtanulást webkamerás kapcsolattal, mikrofonos beszélgetési lehetőséggel, hanganyagok lejátszásával és képernyőmegosztással támogatjuk.


  Magánórák
 • Az Invest English nyelvtanulói

  A legfontosabbak: nyelvtanulóink!

  Múlt, jelen és jövő. Egy a közös bennük - az Invest English számára mindig is a tanulók voltak a legfontosabbak. Az ő igényeikért és boldogulásukért dolgozunk napról napra. Hitünk szerint ez az, amit elvárnak tőlünk, amikor befizetik a tanfolyamdíjat. Cserébe egy élményt várnak - és az Invest English alapításakor ennek az élménynek a szolgáltatására esküdött fel. Nyelviskolánk csapata azon lesz a jövőben is, hogy továbbvigye ezt a hagyományt és tovább bővítse elégedett tanulói körét!


  Tanárainkról
 • Tartozz
  Te is
  közéjük!

Tanulóink mondták..."Egy nagy nyelviskolától jöttem át az Invest English-hez. Tetszik, hogy itt mindig van alkalmam beszélni az órán. Sokkal gyorsabban fejlődik a beszédkészségem azóta."

Zsuzsa (34)
XIV. kerület"A nyelvtanárok egyszerűen fantasztikusak, ilyen jó hangulatú nyelvórákban még sehol nem volt részem. Imádom! :)"

Kriszti (19)
X. kerület"Úgy hiszem, Zuglóban tényleg egyedülálló az, amit az Invest English nyújt a nyelvtanulóknak. Már évek óta járok az iskolába, sikeres nyelvvizsgát is tettem, de szinten tartani mindig jól jön, hogy van egy megszokott csapat, akikkel gyakorolhatok."

András (40)
XVI. kerület"Szerintem valamire rátapintottak az Invest English-nél, mert mióta ide járok, azóta szinte várom, hogy beérjek. Korábban inkább késtem a nyelvórákról, nem volt igazán kedvem menni. Örülök, hogy váltottam!"

Péter (32)
XIII. kerület"Magánórára jelentkeztem az iskolába és teljes mértékben meg vagyok elégedve a kapott színvonallal. Nincs üresjárat, a fejlődésem folyamatos és úgy érzem, mióta ide járok, magabiztosabban kommunikálok a munkahelyemen. Már nincs bennem aggodalom, ha a külföldi partnereket kell felhívnom."

Balázs (28)
XIV. kerület"Budapest egy távolabbi kerületéből járok ide. Sajnos elköltöztünk a családdal Zuglóból, de én így is visszajárok, mivel semelyik másik nyelviskolában nem volt még ilyen nagyszerű élményben részem. A nyelvoktatásnak ez nem egy, hanem az egyetlen elfogadható módja!"

Gabriella (49)
XVI. kerület"Korábban tartottam tőle, hogy nem korombeliekkel együtt járjak nyelvtanfolyamra, de valóban igaz, amit az oldalon állítanak: soha nem éreztem magam kívülállóként a nyelvtanfolyamok során, a csoport fiatalabb tagjai és a tanárok is megfelelően fogadtak, tiszteletben tartották a tempómat és a képességeimet. Szívesen járok ide órára!"

Ibolya (67)
XV. kerület"A nyelvvizsgámra készültem a diplomám miatt - úgy éreztem, hogy a diplomamentő program nem fog megfelelni nekem, úgy hallottam csoporttársaktól, hogy nagyok a csoportok. Nem bántam meg, hogy az Invest English-hez jártam, sokat segített a nyelvvizsga előtti felkészülésben. Köszönöm!"

Péter (22)
XIV. kerület


Értékelj minket Te is!
Megírnád nekünk történetedet? Bátran adj egy értékelést a Google Reviews-on (Vélemény írása) és mondd el, milyen tapasztalataid voltak nyelviskolánkkal!
Vélemény írása