Nyelviskolánk állandó nyelvtanárai

Dr. Bali Éva

Dr. Bali Éva - Vezető / angoltanár

Angoltanár, magántanár, szakfordító, ügyvezető

"Angoltanárként úgy gondolom, a nyelvtanulás célja, hogy az adott nyelvi jelenség beépüljön a tudatalattinkba, hogy onnan bármikor automatikusan előjöhessen. Fontos, hogy ennek gyakorlása szórakozva történjen, egy élményt jelentsen. Minden megtanult nyelv egy új világot nyit meg számunkra: egy új lehetőséget az élet bármely területén, legyen az hivatás, szórakozás, utazás, sport, emberi kapcsolatok, művészet, üzlet... Ily módon a nyelvtanulás az egyik legjobb BEFEKTETÉS - Invest English."

Végzettségek: József Attila Tudományegyetem (mai SZTE) - magyar-angol szak, Bölcsészdoktori diploma

Nagy Tímea

Nagy Tímea - Angol- és némettanár

Angol- és némettanár, magántanár, szakfordító

"Az élet szinte minden területén alapkövetelmény egy nyelv középfokú ismerete. Folyamatosan gyorsuló világunkban egyre gyakrabban van szükség egy közös nyelv alapjaira - legyen az munka, tanulás vagy kikapcsolódás. Én ennek a közös nyelvi alapnak a megszerzésében szeretnék segíteni tanulóimnak, hogy elérhessék céljaikat - és mindezt kellemes időtöltésként éljék meg."

Végzettségek: Kodolányi János Főiskola - Anglisztika alapszak, Társadalomtudományi és gazdasági szakfordító (angol/német)

Tanáraink jelentik az Invest English módszer sarokköveit - az ő szakértelmük biztosítja nyelvtudásod minőségét!

London

Budapesti nyelviskolánkban kizárólag magasan képzett tanárokkal találkozhatsz, akik gondoskodnak róla, hogy a nyelvtanulás élmény legyen számodra. Az általuk vezetett csoportos nyelvtanfolyamok céltudatosan arra épülnek, hogy a lehető legtöbbször legyen alkalmad beszélni az órákon, hogy a nyelvtanulás ne csak egy előadás végighallgatására hasonlítson, hanem mindenki interaktívan részt vegyen benne. Úgy gondoljuk, hogy nyelviskolánk immár két évtizedes hagyománya bőven beváltotta a nyelvtanulók hozzá fűzött reményeit - hiszen kialakított egy olyan hatékony, de ugyanakkor élvezhető nyelvoktatási rendszert, amely kortól és előképzettségtől függetlenül mindenki számára motiváló lehet.

Invest English Magántanár - Náluk teljes figyelmet és testreszabott órarendet kaphatsz!

Nyelvtanáraink a magánórákon is maximális odafigyeléssel és szakmai hátterük teljes repertoárjával állnak rendelkezésedre. Évtizedes tapasztalatuk és szakmai hátterük lehetővé teszi, hogy magas szintű igényeidet is kielégítsék. Általuk tökéletesen testre szabott, egyedi időbeosztással rendelkező privát nyelvtanfolyamokban lehet részed.