Nyelviskolánk filozófiája

 • A nyelvtanulás élmény

  A nyelvtanulás élmény...

  Nyelviskolánk a kezdetek óta folyamatosan azt a célt tartotta szem előtt, hogy élménnyé tegye a nyelvtanulást. Úgy gondoljuk, hogy a tanulás bármely formája akkor hat a legösztönzőbben az emberre, ha saját akaratából, kényelmes körülmények között és szórakozva – mintegy élményként megélve – végzi azt. Számunkra elsődleges szempont, hogy tanulóink ezt az érzést a tantermi nyomástól mentesen, egy kellemes, otthonos környezetben tapasztalhassák meg.

 • A nyelvtanulás szórakoztató

  A nyelvtanulás szórakoztató...

  Tanóráink során kiemelt szerep jut a humornak, a társalgási témák változatosak és érdekesek. A tanárok hozzáállása biztosítja, hogy az újonnan megismerkedett csoporttagokból könnyedén egy szuper kis közösség épüljön, amely akár a tanfolyamok végeztével vagy a sikeres nyelvvizsga után több évvel is fennáll. Az egyéni tudásszintek figyelembevételével kizárható, hogy bárki lemaradjon a tananyaggal, így a közösségben senki nem érezheti magát kívülállónak.

 • A nyelvtanulás kortalan

  A nyelvtanulás kortalan...

  Sok éves tapasztalataink szerint a nyelvtanulás e formája minden korosztály számára egyformán hatékony és motiváló. Fiatal és idős tanulóink egybehangzó véleménye, hogy a nálunk eltöltött idő egy egészen új szintje a nyelvtanulásnak. A megszokott tömegoktatási környezettől távol álló légkör minden korosztálynak sikerélményt nyújt.

 • Invest English Nyelviskola

  ...a nyelvtanulás Invest English!

  Az Invest English célja, hogy ezt az évtizedeken átívelő, bevált módszert a továbbiakban is használja és terjessze. Nyelviskolánk családi vállalkozás, melyben minden tagnak és minden tanulónak egyedi és pótolhatatlan szerep jut. A mi dolgunk, hogy nyelvoktatási filozófiánk gyakorlatba ültetése által azt nyújtsuk minden korosztálynak, amire szüksége van: élményekkel teli nyelvórákat. Tanulóinknak pedig nincs más feladata, mint véghezvinni a kitűzött életcélokat, amelyek eléréséhez a nyelvtanulás lehet eszköz vagy lehetőség – így adhatják tovább nyelviskolánk jó hírét.

 • Tartozz
  Te is
  közéjük!