2022-ben elérhető angol nyelvtanfolyamaink Budapesten

× Figyelem! Csoportos tanfolyamaink a járványhelyzetre való tekintettel szünetelnek - magánóráink továbbra is elérhetőek!

Angol nyelvtanfolyamainkra bármikor be tudsz csatlakozni, akár a beiratkozási időszakokon túl is! Jelentkezz bátran - Vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk ingyenes szintfelméréssel és konzultációval!

Az angol nyelvtanfolyamokról általában

Beszédközpontú angol tanfolyamok

Az Invest English Nyelviskola által indított angol nyelvtanfolyamok elsődleges célja a kiváló beszédkészség és kommunikációs érzék kifejlesztése, nem elhanyagolva a beszéd hallás utáni megértését és az írásbeliség elsajátítását. Az órákat nyelvtanáraink jellemzően a beszélgetések köré építik, elérve azt, hogy a tanulók folyamatosan tapasztalják meg, milyen egy anyanyelvüktől eltérő új nyelven gondolkozni és kommunikálni. A tanfolyamok jó kiegészítői a megfelelően kiválasztott tankönyvek és azok multimédiás anyagai. Angol nyelvtanfolyamainkon az Oxford University Press izgalmas és jól felépített Headway nyelvkönyveit használjuk - ezek a könyvek a mai napig teljes mértékben kielégítik a nyelvtanfolyamokon tanulók igényeit.

Csoportos angol tanfolyamok

Tanfolyamainkon a legfontosabbnak azt tartjuk, hogy a tanulók érzékszinten azonosuljanak az angol nyelvvel, elkerülve így azt a gyakori hibát, hogy a nyelviskola csak "gondolatban fordításra" tanítja meg hallgatóit - ezzel jelentős mértékben rontva a kommunikációs készséget és az önkifejezés sebességét. Csoportos angol tanfolyamainkat ajánljuk mindazoknak, akik Budapesten egy kiscsoportos, jó hangulatú nyelvtanfolyamot keresnek - ami segíti a diploma vagy egy nyelvvizsga megszerzését, esetleg munkavállalást, vagy egy külföldi utazást. Azoknak, akik hobbiként szeretnék belevetni magukat az angol nyelv és nyelvtan rejtelmeibe, szintén nyugodt szívvel javasoljuk, hogy csatlakozzanak valamelyik csapatunkhoz és tapasztalják meg az élvezhető nyelvtanulást!

Az angol nyelvtanfolyamok időbeosztása

Az Invest English Nyelviskolánál az angol nyelvtanfolyamok 30 órásak, de a megkezdett tanfolyamokra is bárki bármikor becsatlakozhat - a tanfolyamdíj egyedi elszámolását ekkor a nyelvoktatást végző tanárral lehet rendezni. Nyelvtanáraink mindig gondoskodnak arról, hogy az újonnan becsatlakozók sose érezzék magukat kívülállóként, ellenben minél hamarabb részei legyenek a már összekovácsolódott nyelvtanuló csapatnak. A nyelvtanfolyamok órái 45 percesek, az időbeosztásnak megfelelően egy alkalom 2x45 percet ölel fel - ehhez a választható órarendeket lásd alább. Az átlagos heti óraszám 2x2 nyelvóra egy csoport részére, de ezek eloszlása rugalmasan alakítható a csoport igényeitől és a tanárok beosztásától függően. A csoportlétszám - és ez számunka nagyon fontos - mindig 3-6 fő között mozog, ettől eltérés ritkán tapasztalható.

Választható órarendek - heti 2x2 angolóra esetén

HÉTFŐ - SZERDA
 • 8:30 - 10:00
 • 10:00 - 11:30
 • 11:30 - 13:00
 • 13:00 - 14:30
 • 15:30 - 17:00
 • 17:00 - 18:30
 • 18:30 - 20:00
KEDD - CSÜTÖRTÖK
 • 8:30 - 10:00
 • 10:00 - 11:30
 • 11:30 - 13:00
 • 13:00 - 14:30
 • 15:30 - 17:00
 • 17:00 - 18:30
 • 18:30 - 20:00

A tudásszintekről általában

Nyelviskolánkban az angol nyelvtanfolyamok szintek szerint öt nagy csoportra oszthatók: kezdő, álkezdő, alapfokú, középfokú, felsőfokú. Az álkezdő egy olyan szintet képvisel, ahol a tanuló már ismeri a nyelv alapjait, de szeretné átismételni a tanultakat - pl. hosszabb kihagyás miatt. A szintfelmérés alapján tanáraink a beiratkozáskor vagy egyénileg megbeszélt konzultációs időpontban tájékoztatást adnak arról, hogy melyik csoport lenne a legmegfelelőbb a tudásszint, a nyelvi/kommunikációs tapasztalat és az egyéni igények alapján. A konzultáció természetesen ingyenesen igénybe vehető - így segítve tanulóink döntését. Nekünk is az a legfontosabb, hogy minden tanulót a leginkább megfelelő tanfolyamra irányítsunk.

Töltsd le az angol tanfolyamok nyelvtani tematikáját!