1147 Budapest, Lovász utca 7. | info@investenglish.hu | +36 20 583 2208
Kiscsoportos angol és német tanfolyamok Budapest
Magántanár, magánóra, angol és német nyelvtanfolyam
Diploma, nyelvvizsga, külföldi munkavállalás
Nyelvoktatás időseknek Budapesten

Szintfelmérő tesztek | Angol szintfelmérő tesztek

Teszteld le angoltudásodat most - 20 egyszerű szintfelmérő tesztkérdéssel!

Német szintfelmérő

Az alábbi tesztek az angol nyelv alapfokú, középfokú és felsőfokú nyelvtani szabályainak nagy részét fogják össze - segítségükkel megtudhatod, hogy melyik tanfolyam, illetve melyik szint lehet számodra a legmegfelelőbb, így biztos lehetsz benne, hogy a nyelvtanfolyamok során nem marad ki a tananyag egyetlen része sem. Az itteni angol szintfelmérő tesztek az adott szinthez tartozó angol nyelvvizsgák nehézségi fokát is jól reprezentálják. Szintfelmérésre természetesen eljöhetsz zuglói nyelviskolánkba is, ahol a beiratkozási időszakokban tölthetsz ki tesztet, majd képzett angoltanáraink konzultálnak veled a nyelvi szintednek megfelelő csoportbeosztásról.

A konzultáció természetesen INGYENES!

Alapszint - A1/A2

Angol alapfokú szintfelmérő

Az alapszintű teszt sikeres teljesítése azt jelzi, hogy az angol nyelv használója képes egyszerű mondatokat és mindennapos kifejezéseket megfogalmazni, amelyek az egyszerű, rutin jellegű helyzetekben előfordulhatnak (család, lakóhely, vásárlás, munka, stb.). Megérti és használja azokat az alapvető szófordulatokat, amelyekkel jól körülhatárolt szükségleteit kívánja kielégíteni. Magáról és családjáról képes beszélni, közvetlen környezetéről és az őt közvetlenül érintő dolgokról hozzávetőleg teljes képet tud adni. Egyszerű információcserét igénylő helyzetekben képes kommunikálni.

Középszint - B1/B2

Angol középfokú szintfelmérő

A középszintű teszt maradéktalan teljesítése azt jelenti, hogy az angol nyelv használója képes komplikáltabb, összefüggő szövegeket alkotni és megérteni általános témákban (munkavégzés, tanulás, szabadidő, utazások). El tud mesélni múltbéli eseményeket és tapasztalatokat, képes előre értekezni álmairól és ambícióiról, valamint röviden meg tudja indokolni döntéseit, véleményét. Viszonylag folyékonyan és spontán kommunikál.

Haladó szint - C1/C2

Angol felsőfokú szintfelmérő

A haladó szintű teszt hibátlan elvégzése azt jelzi, hogy az angol nyelv használója megért hosszabb, összetett és nehéz szövegeket, ezen kívül felismeri a rejtett jelentéstartalmakat is. Az angol nyelvet hatékonyan és a helyzethez alkalmazkodva használja akár társasági, akár szakmai közegben. Folyékonyan, spontán módon kommunikál angolul, ami lehetővé teszi számára, hogy anyanyelvű partnerekkel is úgy tudjon társalogni, hogy az mindkét fél számára élvezhető legyen. Képes jól felépített, világos, részletes szövegeket alkotni sokféle témakörben, és különböző véleményeket kifejezni, tárgyalva azok előnyeit és hátrányait.

Angol szintfelmérő tesztek

Angol szintfelmérő tesztek megoldó kulcsai


TANFOLYAM | 2017 TÉL

Angol és német tanfolyamok - 2017-2018 Tél

Új tanfolyam indul:

2017. nov. 20-21-tól


Tanfolyam díja:

35 000 Ft [30 óra]


Iratkozz be személyesen!

2017. nov. 13-16. 16-17 óráig

1147 Budapest, Lovász utca 7.


Hasznos oldalak

SZTAKI szótár The Free Dictionary Google Translate
Angol nyelvtan

Angol nyelvtan - Segédlet


Töltsd le ingyen!

Magyarországon egyedülálló!

Angol-Magyar Tőzsde Zsebszótár
Magántanár
Fordítás
E-book kiadványok